TRADISJONSMAT

Alle retter må bestilles minimum 1 dag før det skal leveres. Minimum bestilling er til 10 personer. 

Maten kan leveres som porsjonert.

Spesialkost (laktose og glutenfri mat): + 30 kr. pr. rett.

Kjøttkaker i brun saus, ertestuing, kokte gulrøtter og poteter
kr 195
Komla med salt lammekjøtt, pølse, bacon og kålrotstappe
kr 235
Sosekjøtt med grønnsaker, saus og poteter
kr 215
Hjemmelagde karbonader med stekt løk, erter og gulrøtter, poteter
kr 185
Panert nakkekotelett med brunsaus / fett, poteter og surkål
kr 205
Ovnsbakt svinekam med sjysaus, poteter og rødkål
kr 205
Ovnsbakt svinenakke med sjysaus, potter og kokte grønnsaker
kr 205
Kjøttboller med fløtesaus, potetstappe og kokte grønnsaker, tyttebær
kr 180
Ferskt kjøtt med løksaus, poteter og kokte grønnsaker
kr 220
Bollefrikasse, dillsaus, poteter og kokte grønnsaker
kr 190
Oksegryte med poteter og kokte grønnsaker
kr 210
Stekt laks med dillsaus, poteter og kokte grønnsaker
kr 190
Stekt sei med løk, poteter, kokte grønnsaker og rømme
kr 185
Dampet torsk med poteter, kokte grønnsaker og egg smør
kr 190
Fiskegrateng med poteter og revet gulrot, smør
kr 165
Alle priser er inkl. 15 % mva. Vi tar forbehold om feil og endringer.
ALLERGENER▪ Gl = Gluten ▪ M = Melk ▪ E = Egg ▪ F = Fisk ▪ Sk = Skalldyr ▪ B = Bløtdyr ▪ S = Sennep ▪ So = Soya ▪ Se = Sesam ▪ Sl = Selleri ▪ L = Lupin ▪ Su = Sulfitt ▪ P = Peanøtt ▪ N = Nøtte