SELSKAPSMAT
Alle retter må bestilles minimum 1 dag før det skal leveres. Minimum bestilling er til 10 personer.
Maten kan leveres som porsjonert.
Spesialkost (laktose og glutenfri mat): + 30 kr. pr. rett.
Selskapsmat - forretter
Lett varmebehandlet laks, smørsaus, spekeskinke, hvite asparges.
kr 95
Dampet torsk, rotgrønnsakepure, nøttevinegrett.
Salat med reker, lime, chilli og koriander.
Sprøstekt laks på byggrynsalat.
Parmaskinke med ruccola og pinjekjerner.
Kremet blåskjellsuppe med godt brød.
Selskapsmat - hovedretter
Stekt sei, bakte små tomater fra Finnøy, urtesaus, kokte poteter med persille, smør dampet nykål.
kr 285
Sursteik med smakfull saus, poteter og grønnsaksblanding.
Ølbrasert svinenakke med urter, jordskokkpure med timian, bakte rotfrukter i kremet løksaus, persillebakte poteter.
Lettsaltet torsk servert med ertepure og persillesmør, stekte gulerøtter, kokte poteter.
Indrefilet av storfe, urtestekte rotgrønnsaker, stekte skogsopp, dampet kål med smør, timianstekte poteter.
Lammestek m/tomat, sjampinjong, gulrot, rosenkål, saus og poteter.
Smørdampet kveite, grønn ertepure, små poteter, kålsalat med eple, tyttebær.
Helstekt indrefilet av okse med rødvinsaus, timianstekte rotgrønnsaker, grønne asparges med smør og potetmos med spinat.
Stekt laks med honning og hasselnøtter servert med kålrotstappe, bakte små løk, urtestekte potetbåter og fersk grønn salat.
DESSERT
panna cotta med skogsbærsaus / creme brulle / sjokoladefromage/ Dronning Maud /hjemmelaget karamellpudding / riskrem med bringebærsaus/ husets fruktsalat med vaniljesaus
kr 65
▪ Gl = Gluten ▪ M = Melk ▪ E = Egg ▪ F = Fisk ▪ Sk = Skalldyr ▪ B = Bløtdyr ▪ S = Sennep ▪ So = Soya ▪ Se = Sesam ▪ Sl = Selleri ▪ L = Lupin ▪ Su = Sulfitt ▪ P = Peanøtt ▪ N = Nøtte
Selskapsmat Stavanger
Vi leverer tjenester og mat som står til dine forventninger.
Rogaland Catering er stolt av å kunne tilby kundene sine:
– Gode personlige løsninger
– Kvalitet i alle ledd
– Mat til alle anledninger
– Høy service
– Engasjerte medarbeidere
